Schade herstel

demontage, plaatwerkerij, voorbewerking, montage

Heeft u schade aan uw motorvoertuig? Een telefoontje is voldoende om de zorg aan ons over te dragen. Bij de E&L wordt u snel en adequaat geholpen. Bij autoschadeherstel E&L staan kwaliteit, betrouwbaarheid én persoonlijke service voorop. De schade aan uw auto wordt perfect hersteld, door gebruik te maken van originele onderdelen en waar mogelijk kostenbesparende alternatieve reparatiemethoden aan te bieden.

4-vehicle-inspection-300x199

Bij autoschadeherstel E&L geven 1 jaar garantie op de herstelde schade. Daarbij nemen wij u alle extra zorg uit handen met betrekking tot, expertise en verzekering. Kortom, bij E&L bieden wij zowel particulieren als bedrijven een perfecte oplossing bij alle schadegevallen.

Sinds de opening van ons nieuwe pand maken we gebruik van een spuitinrichting die aan de nieuwste eisen voldoet. Een spuitcabine waar onze uitstekend opgeleide en vakbekwame spuiters dagelijks topprestaties leveren. Onze spuiters voorzien niet alleen auto’s van een nieuwe laklaag, ook uw boot of (delen van) bijvoorbeeld uw meubels of keuken kunnen wij weer als nieuw maken.

spraypaint-300x199

Wij gebruiken lakken van de hoogste kwaliteit. Milieu en ARBO spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Wist u dat onze speciale, watergedragen lakken beschikken over een uitstekende weerstand tegen steenslag, chemische- en weersinvloeden?  Ook op spuit- en lakwerk geven wij kwaliteitsgarantie! 

Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en bovendien wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht!

uitdeuken

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten!

• Geen plamuur- en spuitwerk
• Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren
• Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent

Tegenwoordig kiezen autofabrikanten ervoor om de lampunit van kunststof met een speciale coating te maken. Dit o.a. voor een gewichtsbesparing. Na verloop van tijd zal de coating onder invloed van weersomstandigheden verweren en verkleuren. Doordat de koplamp geïsoleerd zit, zal de hitte die de koplamp veroorzaakt de verwering versnellen en verergeren. Door deze aantasting worden steeds vaker auto’s afgekeurd bij een APK. Wij zorgen ervoor dat uw koplamp er weer uit ziet als nieuw en ook direct weer APK klaar is door onze speciale polijst behandeling.

koplamppolijsten-300x199

In het verleden was het vervangen van de koplamp unit de enige oplossing. Tegenwoordig kunnen wij door gebruik te maken van de modernste producten met de meest hoogwaardige kwaliteit uw koplamp er weer uit laten zien als nieuw. Door onze speciale behandeling verwijderen we de geoxideerde laag en zullen de prestaties van uw koplamp weer optimaal zijn.